Seven Racing Logo

"Livet er for kort - til kedelig sport..."

#sevenracingdk

Biler

Til Seven Racings arrangementer deltager biler med forskellige udseender. Deres forskelle er beskrevet her.

Seven Classic Seven Eleven Arion S2 Arion S3
Mesterskab Seven Racing Danmarksmesterskab samt Oldboys mesterskab Arion Racing deltager som gæstebiler og modtager ikke point i Seven Racing. Arion Racing har deres eget Mesterskab under Arion Racing Scandinavia
Design Open-top design inspireret af Colin Chapmans Lotus Super Seven fra 1957. Heldækkende karrosseri designet af Norske V-MEN. Designet af Andy Bates, tidligere ejer af AB preformance i England
Produktion Som oftest hjemmebyggede eller modificerede fabriksrammer. Fabriksbygges eksklusivt af Arion Racing Scandinavia.
Reglement På mange punkter et åbent Teknisk reglement med mulighed for konstruktion af egne teknikske løsninger. Et mere fastlåst reglement, hvor man må ændre på opsætningen, men ikke på bilens hovedkomponenter.
Motor Stort set frit valgt blandt ikke-trykladede 4-cylinder MC og Bil motorer. Honda Fireblade Suzuki Hayabusa
Minimunsvægt 3,5kg * hk 3,6kg * hk 590kg 620kg
Fælles Bilerne er designet med henblik på, at være billige og driftssikre, og samtidig deltage i det forreste felt. De er enten elsket eller hadet. Komfort eksisterer ikke. De larmer, lugter og ryster. Man bliver våd når det regner. Det er besværligt at komme ind og ud. Men det er også den ultimative køreoplevelse.

Sponsorer

Timber Team Racing
TRP Solutions ApS
ThermIT ApS
LH Racing
CT Solution
Verner Bruun Biler