Seven Racing Logo

"Livet er for kort - til kedelig sport..."

#sevenracingdk

Biler

Til Seven Racings arrangementer deltager biler med forskellige udseender. Deres forskelle er beskrevet her.
Seven ClassicSeven ElevenArion S2Arion S3
MesterskabSeven Racing Danmarksmesterskab samt Oldboys mesterskabArion Racing deltager som gæstebiler og modtager ikke point i Seven Racing. Arion Racing har deres eget Mesterskab under Arion Racing Scandinavia
DesignOpen-top design inspireret af Colin Chapmans Lotus Super Seven fra 1957.Heldækkende karrosseri designet af Norske V-MEN.Designet af Andy Bates, tidligere ejer af AB preformance i England
ProduktionSom oftest hjemmebyggede eller modificerede fabriksrammer.Fabriksbygges eksklusivt af Arion Racing Scandinavia.
ReglementPå mange punkter et åbent Teknisk reglement med mulighed for konstruktion af egne teknikske løsninger.Et mere fastlåst reglement, hvor man må ændre på opsætningen, men ikke på bilens hovedkomponenter.
MotorStort set frit valgt blandt ikke-trykladede 4-cylinder MC og Bil motorer.Honda FirebladeSuzuki Hayabusa
Minimunsvægt3,5kg * hk3,6kg * hk590kg620kg
FællesBilerne er designet med henblik på, at være billige og driftssikre, og samtidig deltage i det forreste felt. De er enten elsket eller hadet. Komfort eksisterer ikke. De larmer, lugter og ryster. Man bliver våd når det regner. Det er besværligt at komme ind og ud. Men det er også den ultimative køreoplevelse.

Sponsorer

LH Racing
Minerva Group
Carstens MC
ThermIT ApS
Racehall of Champions
Team Budget Racing