Seven Racing Logo

"Livet er for kort, til kedelig sport..."

#sevenracingdk

Privatlivspolitik

Når du besøger vores website, indsamler vi oplysninger om dig. Disse oplysninger bruger vi til at tilpasse og forbedre vores indhold og services. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Formål med indsamling af data

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

Data bruges også til at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Indsamling af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Det sker f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og vores events, hvis du registrerer dig som nyt medlem eller deltager i konkurrencer.

Vi indsamler og behandler automatisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til events og nyhedsbreve.

Vi har i den forbindelse truffet både tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Cookies

På sevenracing.dk anvender vi ”cookies”. Det er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende, huske indstillinger, udføre statistik og målrette indhold. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler oplysninger, bør du slette dine cookies (følg vejledningen på minecookies.org) og undlade videre brug af websitet.

Sletter eller blokerer du cookies, vil indholdet kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder også cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter data, når de ikke længere er nødvendige i forhold til vores databehandling.

Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Typisk vil vi slette oplysningerne senest efter tre år, med mindre der er tvister eller økonomiske forhold der gør, at det ikke er muligt.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke nyheder du modtager og klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering fra tredjeparter, men ikke på sevenracing.dk.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i Danmark, der kan give dine oplysninger en lignende og tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: formand@sevenracing.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver og dataansvarlig

Websitet ejes og publiceres af:

Seven Racing Danmark
CVR: 35987355
Mail: info@sevenracing.dk