Seven Racing Logo

"Livet er for kort - til kedelig sport..."

#sevenracingdk

Efter endt løbsweekend

Når en løbsweekend er afsluttet, pakker man sine ting sammen, køre hjem og stiller bilen. Men det slutter ikke helt her. Foruden at få oprettet eventuelle tekniske fejl og generelle fejl er det en god ide, at gennemgå bilen imens man venter på, at det bliver løbsweekend igen. Foruden at tjekke, om der fortsat er belægning på bremseskiver, klodser og hvad man ellers løst tjekker i løbet af en løbsweekend, kan det være en god ide, at gennemgå bilens mekaniske tilstand mere i dybden. Der findes ikke en endelig liste med ting man bør gennemgå, men man kan som regel selv fornemme, hvad man bør tjekke efter.

Skal man have bestilt reservedele hjem, kan disse offest findes online, se mere under Links. Specielt Motorsportshop.dk støtter klubben aktivt. Alle er hjemmesider, hvor man kan købe flere forskellige universal reservedele, kitcar specifikke reservedele mm. Til de lidt mindre projekter, kan man som regel finde de nødvendige dele i diverse byggemarkeder og lignende.

Som racerkøre kan man også forberede sig på kommende løbsweekender. Det kan eksempelvis være en god ide at kigge på videoer fra tidligere løbs afdelinger og fra andre biler i klassen igennem, som en forberedelse til kommende løbsweekender på andre baner. Evt. kan man skrive lidt noter ned til sig selv om banens ideallinjer, hvilket gear man bør være i ved bestemte sving, bremsepunkter, indstyingspunkter, apex’s (derfra i svinget, man igen giver gas) og lignende. Når man har styr på disse punkter, kan man, hvorend trivielt det lyder, lukke øjnene og køre en perfekt omgang i hovedet. Er man rigtig god, kan man mærke bilen ude i fingrene, imens man gør det. Har man mulighed for at køre en virtuel omgang på en simulator, kan det også anbefales.

Gode råd om racerkørsel:
safeisfast.com - Amerikansk hjemmeside med nogle fine videoer omhandlende det at køre racerbil mm.
driver61.com/uni - Racerkøre går i dybden med racerkørsel teknikker

Generelt, jo mere forberedt man ankommer til en løbsweekend, desto nemmere bliver den kommende løbsweekend man går i møde.

OversigtAfsluttende bemærkninger og staldtips