Seven Racing Logo

"Livet er for kort - til kedelig sport..."

#sevenracingdk

Licens

For at kunne køre racerløb i Danmark, skal man være i besiddelse af en banelicens. En sådan licens erhverves på en racerskole, hvor der gennemgås både en praktisk og teoretisk øvelse i, hvad det vil sige, at være racerkøre. Herigennem vil du lære de forskellige regler, der gør sig gældende på banen og under konkurrence kørsel, samt du vil stifte bekendtskab med ideal linjerne (den optimale vej rundt) på den pågældende bane. For at komme på racerskole, stilles det som krav, at du er medlem af en bil sports klub. Du kan bestille medlemskab i alle bil sportsklubber, samme sted, som du kan bestille licensen, beskrevet lidt længere nede - Men du kan finde listen med bil sportsklubber her: ​www.dasu.dk/find-dasu-klub/

Efter afslutning på dine prøver, kan du bestille banelicens, som giver dig endegyldig mulighed for at kunne deltage i løb. Licens-kørsel kan gennemføres i en hvilken som helst bil der enten er godkendt til gade eller banekørsel. Det kan dog anbefales, at du bruger den bil du påtænker at køre ræs i, til licens-kørslen, da du her får en god grund erfaring med, hvordan det er at køre i den bil.

Du kan læse mere om licens og racerskole kursuser på ​racerskoler.dk/racerskole

Når du har gennemført licens kurset, kan du købe licens på ​www.dasu.dk/medlemslogin/

Licensen gælder en sæson ad gangen og skal genbestilles inden man køre løb i den kommende sæson. Du behøver dog ikke at gennemgå racerskole igen, idet denne godkendelse kun udløber, såfremt du ikke køre løb i 4 år.

OversigtMedlemskab til klassen