Seven Racing Logo

"Livet er for kort - til kedelig sport..."

#sevenracingdk

Hvor kan du møde Seven Racing?

Seven Racing deltager som en selvstændig klasse der køre løb ved primært DTC (Danish Thundersport Championship) og DST (Danish Super Turismo/Super GT) løbsweekender, som er de to store konge klasser indenfor dansk motorsport. Seven Racing deltager også ved andre events, dog i en mere varierende grad. Det betyder, at du som køre, kommer til at dele løbsweekend med danske og internationale profiler, som bla. Jan Magnussen, Michelle Nykjær, Ronnie Bremer, Lasse Sørensen, Kasper H. Jensen og mange, mange flere. Har du sponsorer, venner du gerne vil imponerer, eller blot give familien en god weekend, giver dette en unik mulighed for at arrangere noget ud over det sædvanlige. Men frygt ej, du deler ikke banetid med de professionelle.

Klassen har som et tilbud til kørerne, sponsorer, tilskuerer, venner, familie og andre tredjeparter, i de sidste par år, selv arrangeret et V.I.P-event om året. Foregående år har det været arrangeret på Jyllandsringens største løbsweekend, Grand Prix Danmark. Her har der blandt andet været indgangsbilletter, bespisning og typisk set også andre aktiviteter, såsom race simulator eller lignede aktiviteter inkluderet i V.I.P.-eventet.
Der køres primært på de tre danske baner, Jyllandsringen, Ring Djursland og Padborg Park, men løbsweekender kan også forekomme andre steder, som eksempelvis Sturup Raceway, lige på den anden side af grænsen til Sverige.

Løbsweekender bestemmes i god tid inden sæsonstart, i et sammenspil mellem klassen og de danske baner, hvorved en endelig løbskalender som regel kan forefindes omtrent november eller december året forinden den kommende sæson. Se året kalender.

Besøg et af vores events, og mød os til en uforpligtende snak om sporten. Måske er du heldig, at blive bidt!

OversigtHvad skal der til for, at køre racerløb?