Seven Racing Logo

"Livet er for kort, til kedelig sport..."

#sevenracingdk

Sæsonstart på Ring Djursland

Oprettet: Tirsdag d. 14. Maj 2019

Alt er ved starten på sæsonen ved det gamle, og alt er alligevel lidt nyt. Klassen, der hidtil har bestået af klassiske Super Seven uden karosseri, Seven Eleven med karosseri og et par Arion S, har fået tilgang af flere Arion S biler og gruppen tæller i øjeblikket fem biler.

…og vi holder stadig sammen! Let nok at sige, men skal man dømme efter tidligere år, er der bund i udsagnet.  I klassen gælder det smukke, hæderkronede princip: ”en for alle og alle for en”. Alle hjælper alle uden smålig skelen til, at man måske forringer egne odds ved at hjælpe en konkurrent..

Det er typisk for klassen, at man trygt kan regne med hjælp fra alle sider. Det gælder både værktøj, reservedele og praktisk bistand. Hele klassen, både kørere og mekanikere, dukker op hvis en kører har haft uheld, og det skorter aldrig på hænder til at få bilen gjort klar til næste heat.

Kunne man forestille noget tilsvarende i andre klasser? At Mercedes F1 mekanikere f.eks. skulle møde op hos Ferrari eller Red Bull og tilbyde deres assistance, er nok utopi, men også i de fleste danske klasser holder man kortene tættere til kroppen.

Nu kunne man forledes til at tro, at der ikke bliver kørt tæt race, men enhver der har overværet et Super Seven løb kan bekræfte, at der bliver kørt seriøst race. Et kig på omgangstiderne fjerner enhver tvivl. På banen er vi konkurrenter, men i depotet er vi venner og kolleger.

Kort sagt: En eksemplarisk klasse på et højt motor-sportsligt niveau..

Både sportsligt og socialt har Super Seven succes. Vi glæder os heftigt til igen at få asfalt under hjulene (og undgå græs og grus) og vække motorerne til live efter den lange vintersøvn.

Vi ses på Djursland i weekenden 25-26. maj, og jeg ønsker alle en sportslig, sikker og succesrig sæson 2019.

Hans Ryser
Arion S2 startnummer 205