Seven Racing Logo

"Livet er for kort, til kedelig sport..."

#sevenracingdk

En klasse skifter navn

Oprettet: Lørdag d. 24. Februar 2018

”Hvad er barnets navn?” spørger præsten, og ifølge forskningen vil svaret få en vis betydning for barnet resten af dets liv.

”Syverrace” er egentlig et godt navn, for det fortæller præcist hvor klassen nedstammer fra, nemlig Colin Chapmans legendariske Lotus 7 fra 1957, og her er vi ved en af årsagerne til at vi skifter navn. Ikke pga. Colin Chapman, for han er en legende i sig selv, men pga. 1957 som er ret længe siden. At vi i skyndingen har oversat ”seven” til ”syver” gør ikke sagen meget bedre.

”Syverrace” er kort sagt et lidt gammeldags og støvet navn uden større sexappeal. Det indikerer en klasse af ældre bedagede gentlemen iført kørehandsker i lammeskind, sixpence eller skindhjelm, kørebriller med rem i ægte læder og flagrende halstørklæde i farven British Racing Green. Hensynsfuldt gentlemans -race søndag formiddag på en cindersbane, under forskrækket opsyn af forstadsfruer i det stiveste pus med familiens afkom ved hånden, efterfulgt af the med småkager og måske en cigar på passende afstand af fruer og rollinger.

Sandheden er en helt anden. Nok er der et par bedagede herrer i klassen, ingen nævnt og ingen glemt, men her hører ligheden med ovenstående scenarie også op.

Bilerne i klassen har undergået en omfattende opgradering og modernisering og Colin Chapmans originale Lotus 7, ville ikke have jordisk chance mod de biler klassen anvender i dag. Syverrace har indtaget sin naturlige plads på racebanerne, og der bliver kørt seriøst hurtigt og ambitiøst, moderne race. Materialet og omkostningerne taget i betragtning, kører vi endog særdeles hurtigt og professionelt race, med tider der matcher de bedste klasser i landet, og publikum har for alvor taget klassen til sig. Vi kører tæt, spændende og publikumsvenligt race, og vi oplever en glædelig tilgang til klassen. Vi fortjener et navn der bedre indikerer det vi står for. Barnets fremtidige navn er: Super Seven Racing

Vi ser frem til et for klassen fantastisk år 2018 med fair og godt race under det nye navn, og vi glæder os til at møde vores publikum igen. Vi glæder os også til mødet med de skandinaviske baner og de arrangører og officials uden hvem der slet ikke ville blive kørt race. En velfortjent tak til dem.

Vi håber alle vil tage godt imod vores nye navn. Super Seven Racing.

På vegne af Super Seven Racing.

Hans Ryser